Balcony Girls in ‘Huis de Pinto’ Amsterdam – 31 january ( onder voorbehoud )

To start the new year with some nice New Year concerts, we will play again in Huis de Pinto, a beautiful venue in Amsterdam. We played there also 5 years ago! Nice to come back. ( datum nog onder voorbehoud ).
Balcony girls will present new Balcony tunes & Also tunes from Moniek’s new album ‘ Sea Roots’. www.moniekdeleeuw.com – see website to listen to Moniek’s album!
More information about the event:
https://huisdepinto.nl/programma/balcony-girls/

BALCONY GIRLS

31 januari 16:15 – 18:00
Concert Balcony Girls & Sea Roots (nieuwe cd Moniek de Leeuw)
Moniek de Leeuw – viool, zang & tapdans
Ilse Roskam – accordeon, zang

Kon je deze zomer ook niet zo ver op vakantie? Geen probleem, want met de Balcony Players reis je naar het zomerse carnaval in Brazilië, dans je in zigeunerdorpjes in Roemenië en reis je ter paard door het wilde westen van Louisiana!

De Balcony Players zijn een energieke, nomadische gypsy- en klezmerband die al dansend en musicerend, over de hele wereld mensen gelukkig maakt door hun liefde voor ‘rootsmuziek’ te delen! Ze spelen klezmer, gypsymuziek, forro en eigen composities, geïnspireerd op reizen en tours rond de wereld. Vijf jaar geleden speelden de meiden van de Balcony Players al in Huis De Pinto. In 2021 bestaan de Balcony Players 10 jaar en komen de Balcony Girls weer terug om dat te vieren!

www.balconyplayers.com

Youtube: Balcony Girls op eigen balkon
Youtube: Balcony girls – Forro Roubado

Naast wereldmuziek van de Balkan tot Brazilie en Louisiana, spelen ze ook nummers van het nieuwe album van Moniek de Leeuw. Na 10 jaar toeren met de Balcony Players en 2 cd’s verder, bracht Moniek haar eigen solo album Sea Roots uit. Met wereldmuziek, gypsy, klezmer, New Orleans-style. Per cd gaat 50 cent naar ‘Emergency Cirus ‘ waarmee Moniek in 2015 en 2016 heeft getoerd in Libanon, Turkije en vanaf Griekenland tot Duitsland, om op te treden voor kinderen in vluchtelingenkampen.

www.moniekdeleeuw.com

COVID-19 regels
De bezoekers hebben in volgorde van binnenkomst recht op een plaats in de voorzaal.
Reserveren met naam en telefoonnummer verplicht via 020 3700210 tussen 13.30 en 16.00 uur of via contact@huisdepinto.nl
Afzeggen? Graag bijtijds in verband met het beperkt aantal beschikbare plaatsen.

15.45 deuren open | 16.15 aanvang programma
entree € 5 (alleen contant, geen pin) | kinderen € 2,50 | vrienden gratis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *